- 1 basis gerecht - 1 gerecht uit iedere categorie Ontdek het ultieme boemboe. menu menu: een Indonesisch diner voor ruim 1 persoon of 2 kleine eters.
- 2 basis gerechten - 2 gerechten uit iedere categorie Ontdek het ultieme boemboe. menu menu: een royaal Indonesisch familiediner voor 3 tot 4 personen, samengesteld voor iedereen die van échte, authentieke smaken houdt. Dit uitgebreide menu biedt 9 heerlijke gerechten om uit te kiezen, aangevuld met 3 basisingrediënten zoals rijst, bami of aardappeltjes.
- 3 basis gerechten - 3 gerechten uit iedere categorie Ontdek het ultieme boemboe. big menu: een royaal Indonesisch familiediner voor 4 tot 5 personen, samengesteld voor iedereen die van échte, authentieke smaken houdt. Dit uitgebreide menu biedt 9 heerlijke gerechten om uit te kiezen, aangevuld met 3 basisingrediënten zoals rijst, bami of aardappeltjes.
Het boemboe. kindermenu is speciaal voor de jonge fijnproevers. Het bestaat uit een heerlijk basisgerecht, natuurlijk gevolgd door een smakelijk dessert. Onze mascotte bamboo, de ninja-panda, zorgt voor extra magie aan tafel. Zo wordt eten bij boemboe. niet alleen lekker, maar ook leuk!
Een klassieker die niet mag ontbreken op tafel, met de authentieke smaak en krokante bite die iedereen herkent. Knapperig, luchtig en onweerstaanbaar lekker!
Ontdek het Boemboe Experience Menu: een verfijnde gastronomische reis met een amuse, vers brood met boter, twee voorgerechten, twee hoofdgerechten en een culinair dessert. Compleet met menukaart en bijpassende playlist, ontworpen om elke gang perfect te laten samenkomen in smaak, sfeer en beleving. Een culinaire ervaring voor wie graag thuis dineert niveau.
Knapperige, luchtige chips gemaakt van 100% cassave. Licht gezouten en perfect als borrelhapje, bij een Indonesische maaltijd of gewoon als tussendoortje.
Laat je verrassen door onze huisgemaakte friandises, zorgvuldig bereid door onze patissier. Elke friandise is een kunstwerkje van smaak en finesse, met aandacht voor kwaliteit, textuur en presentatie. Een klein genot met een grote indruk.
Een klassieker die niet mag ontbreken op tafel, met de authentieke smaak en krokante bite die iedereen herkent. Knapperig, luchtig en onweerstaanbaar lekker!
Huisgemaakte mild pittige Indonesische sambal die langzaam wordt gebakken. De lekkerste uit de boemboe. collectie als je het ons vraagt! Deze sambal wordt bereid met rode pepers, ui, knoflook en aromatische kruiden, waardoor hij een zacht pittig en licht zoet karakter krijgt. Het bakken (“badjak”) zorgt voor een heerlijk geroosterde geur en een complexe, hartige smaak die perfect past bij talloze gerechten.
Milde, zoet-pittige sambal, voor als je houdt van een pittige, maar niet te hete sambal. Deze Indonesische klassieker wordt gemaakt van rode pepers, ui, knoflook en suiker. Overal lekker bij! Zelfs op je boterham.
Deze huisgemaakte sambal is HOT! Flaming hot. Niet voor niets onze eigen risico sambal genoemd. Gemaakt van pure madam jeanette pepers met chili, durf jij het aan?
let op: houd rekening met een bereidingstijd voor het koken van de kreeft. 1/2 kreeft gegratineerd met boemboe. hollandaise saus
let op: houd rekening met een bereidingstijd voor het opensteken van de oesters. reeds geopende naturel oesters met citroen en azijn.
let op: houd rekening met een bereidingstijd voor het opensteken van de oesters. reeds geopende balinese oesters, dressing met chilipeper, sojasaus